Hoofdmenu

Ahlbeck Hotels 169

Geen aankomst of vertrekdatum ingevoerd.

Vergelijk alle 169 hotels in Ahlbeck en boek online.

Sorteer op:
Naam Prijs
Bekijk op de kaart

Zoek beschikbare hotels in Ahlbeck

(Groep?)

Wilhelmstr-10-Whg-22

Wilhelmstraße 10, Ahlbeck, Duitsland

Wilhelmstrasse-10-Whg-22 is een vakantiehuis met een balkon in Ahlbeck. De accommodatie ligt op 300 m van de pier van Ahlbeck.
De kitchenette is uitgerust met een oven. Er is ook een tv aanwezig.
De lokale geschiedenistentoonstelling over de Ahlbeck pier ligt op 100 m van Wilhelmstrasse-10-Whg-22 en het spoorwegmuseum Ahlbeck ligt op 500 m van de accommodatie. ... 1 Hotelkamers;

Appartementen: Apartment, Appartement.

Wilhelmstr-11-Whg-OG1

Wilhelmstraße 10, Ahlbeck, Duitsland

Wilhelmstr-11-Whg-OG1 biedt accommodatie in Ahlbeck, op 300 m van de pier Ahlbeck. De accommodatie ligt op 100 m van de lokale geschiedenistentoonstelling over de pier van Ahlbeck.
De keuken is voorzien van een vaatwasser en een oven. Er is ook een tv aanwezig. ... 1 Hotelkamers;

Appartementen: Apartment, Appartement.

Villa-Margarete-Ahlbeck-App-01

Lindenstrasse 104, Ahlbeck, Duitsland

Villa-Margarete-Ahlbeck-App-01 is een vakantiehuis in Ahlbeck, op 200 m van de pier van Ahlbeck. De accommodatie ligt op 300 m van de lokale geschiedenistentoonstelling over de pier van Ahlbeck.
De keuken is voorzien van een vaatwasser, een oven en een koffiezetapparaat. Er is ook een tv aanwezig.
De luchthaven Heringsdorf ligt op 7 km van de accommodatie. ... 1 Hotelkamers;

Appartementen: Apartment, Appartement.

Villa-Margarete-Ahlbeck-App-02

Lindenstrasse 104, Ahlbeck, Duitsland

Villa-Margarete-Ahlbeck-App-02 biedt accommodatie in Ahlbeck, op 200 m van de pier van Ahlbeck. Het appartement ligt op 300 m van de lokale geschiedenistentoonstelling over de pier van Ahlbeck.
De accommodatie heeft een keuken met een vaatwasser en een oven. Er is ook een tv.
De luchthaven Heringsdorf ligt op 7 km van de accommodatie. ... 1 Hotelkamers;

Appartementen: Apartment, Appartement.

Villa-Margarete-Ahlbeck-App-03

Lindenstrasse 104, Ahlbeck, Duitsland

Villa-Margarete-Ahlbeck-App-03 is een vakantiehuis in Ahlbeck, op 200 m van de pier van Ahlbeck. De accommodatie ligt op 300 m van de lokale geschiedenistentoonstelling over de pier van Ahlbeck.
De keuken is voorzien van een vaatwasser, een oven, een magnetron en een koffiezetapparaat. Er is ook een tv aanwezig.
De dichtstbijzijnde luchthaven is Heringsdorf, op 7 km van Villa-Margarete-Ahlbeck-App-03. ... 1 Hotelkamers;

Appartementen: Apartment, Appartement.

Ferienwohnung Ahlbeck USE 1132

Friedenstr. 1, Ahlbeck, Duitsland

Ferienwohnung Ahlbeck USE 1132 is een appartement in Ahlbeck in de regio Usedom, op 700 m van de pier van Ahlbeck. De accommodatie ligt op 1 km van de lokale geschiedenistentoonstelling over de pier van Ahlbeck.
De kitchenette is voorzien van een koelkast. Er is ook een flatscreen-tv met kabelzenders aanwezig.
In de omgeving kunt u uitstekend skiën en wandelen. De luchthaven Heringsdorf ligt op 8 km van de accommodatie. ... 1 Hotelkamers;

Appartementen: Appartement met 1 Slaapkamer, One-Bedroom Apartment.

Ferienwohnungen Ahlbeck USE 2270

Kaiserstraße 5, Ahlbeck, Duitsland

Ferienwohnungen Ahlbeck USE 2270 biedt accommodatie in Ahlbeck. De pier van Ahlbeck ligt op 100 m van de accommodatie.
Alle accommodaties zijn voorzien van een kabel-tv. Een aantal accommodaties heeft een keuken met een oven. Handdoeken worden verstrekt.
Ferienwohnungen Ahlbeck USE 2270 heeft ook een barbecue.
De lokale geschiedenistentoonstelling over de Ahlbeck pier ligt op 200 m van Ferienwohnungen Ahlbeck USE 2270. De dichtstbijzijnde luchthaven is Heringsdorf, op 7 km van de accommodatie. ... 3 Hotelkamers;

Appartementen: Apartment, Appartement, Appartement met 1 Slaapkamer, One-Bedroom Apartment, Standaard Appartement, Standard Apartment.

Ferienwohnungen Ahlbeck USE 2510

Dünenstr. 9, Ahlbeck, Duitsland

Ferienwohnungen Ahlbeck USE 2510 biedt accommodatie in Ahlbeck. De pier van Ahlbeck ligt op 1 km van de accommodatie.
De accommodaties zijn voorzien van een flatscreen-tv met kabelzenders. Sommige accommodaties hebben een terras en/of een balkon. Alle accommodaties hebben een keuken met een vaatwasser en een oven. Handdoeken worden verstrekt.
De lokale geschiedenistentoonstelling over de Ahlbeck pier ligt op 700 m van Ferienwohnungen Ahlbeck USE 2510. De dichtstbijzijnde luchthaven is Heringsdorf, op 7 km van de accommodatie. ... 2 Hotelkamers;

Kamers: Apartment with Balcony, Apartment with Terrace, Appartement met Balkon, Appartement met Terras.

Ferienwohnung Ahlbeck USE 1131

Friedenstr. 1, Ahlbeck, Duitsland

Ferienwohnung Ahlbeck USE 1131 is een appartement in Ahlbeck in de regio Usedom, op 800 m van de pier van Ahlbeck. Het vakantiehuis ligt op 1 km van de lokale geschiedenistentoonstelling over de pier van Ahlbeck.
De kitchenette is uitgerust met een koelkast. Er is ook een flatscreen-tv met kabelzenders aanwezig.
U kunt diverse activiteiten ondernemen, zoals fietsen en wandelen. De dichtstbijzijnde luchthaven is Heringsdorf, op 8 km van Ferienwohnung Ahlbeck USE 1131. ... 1 Hotelkamers;

Kamers: Appartement met 1 Slaapkamer, One-Bedroom Apartment.

MEERBLICK Schloss Hohenzollern 70

Goethestrasse 33, Ahlbeck, Duitsland

Set in Ahlbeck in the Usedom Region, this apartment is 300 metres from Ahlbeck pier. The property boasts views of the sea and is 500 metres from Local-history exhibition about Ahlbeck pier.
The unit is equipped with a kitchenette. A flat-screen TV is offered.
The nearest airport is Heringsdorf Airport, 7 km from the property. ... 1 Hotelkamers;

uns luett Huus

uns luett Huus

Bismarckstraße 07, Ahlbeck, Duitsland

Het uns luett Huus biedt 3 vakantie-appartementen op slechts 2 minuten lopen van het fijne zandstrand van de badplaats Ahlbeck. De lokale geschiedenistentoonstelling over de Ahlbeck pier ligt op 400 m van de accommodatie.
Elk appartement beschikt over WiFi en een aparte ingang vanaf de binnenplaats. Er is ook een gemeenschappelijk terras met een tafel en stoelen en een overdekte rookruimte. De accommodatie wordt omgeven door een muur en hek.
In de buurt vindt u fietsverhuur, cafés, restaurants en winkels.
Parkeerplaatsen zijn beschikbaar in de buurt in de Lindenstraße op een terrein dat 's nachts gesloten is. ... 3 Hotelkamers;

Appartementen: Apartment, Apartment with Terrace, Appartement, Appartement met 1 Slaapkamer, Appartement met Terras, One-Bedroom Apartment.

Feriendomizil Hus Guenter

Johann-Koch-Str. 04, Ahlbeck, Duitsland

Feriendomizil · Hus Guenter_ biedt een barbecue en ligt in Ahlbeck, op 500 m van de pier van Ahlbeck. De lokale geschiedenistentoonstelling over de Ahlbeck pier ligt op 700 m van de accommodatie.
De accommodatie is voorzien van een flatscreen-tv en een dvd-speler. Er is ook een keuken met een oven. Handdoeken worden verstrekt.
Het spoorwegmuseum van Ahlbeck ligt op 1,1 km van Feriendomizil · Hus Guenter_. De dichtstbijzijnde luchthaven is Heringsdorf, op 8 km van Feriendomizil · Hus Guenter_. ... 4 Hotelkamers;

Appartementen: Apartment with Balcony, Apartment with Terrace, Appartement met 1 Slaapkamer, Appartement met 2 Slaapkamers, Appartement met Balkon, Appartement met Terras, One-Bedroom Apartment, Two-Bedroom Apartment.

Haus Sonnenschein App Düne

Dreherstraße 16, Ahlbeck, Duitsland

Haus Sonnenschein App Düne biedt accommodatie in Ahlbeck, op 400 m van de pier van Ahlbeck. Het appartement ligt op 700 m van de lokale geschiedenistentoonstelling over de pier van Ahlbeck.
De accommodatie heeft een zithoek en een keuken met een broodrooster en een koelkast. Er is ook een tv aanwezig. De eigen badkamer is uitgerust met een douche.
De luchthaven Heringsdorf ligt op 7 km van de accommodatie. ... 1 Hotelkamers;

Appartementen: Apartment with Terrace, Appartement met Terras.

Haus Ferienidyll App 1

Goethestraße 6A, Ahlbeck, Duitsland

Haus Ferienidyll App 1 biedt accommodatie in Ahlbeck, op 400 m van de pier van Ahlbeck. U kunt gebruikmaken van een patio.
De accommodatie is voorzien van een keuken. Er zijn ook een tv en een cd-speler aanwezig. De eigen badkamer is uitgerust met een douche.
De lokale geschiedenistentoonstelling over de Ahlbeck pier ligt op 600 m van Haus Ferienidyll App 1 en het spoorwegmuseum Ahlbeck ligt op 1,1 km van de accommodatie. De luchthaven Heringsdorf ligt op 8 km afstand. ... 1 Hotelkamers;

Appartementen: Apartment with Terrace, Appartement met Terras.

Haus Sonnenland Whg Sonnenland

Friedrich-Ebert-Ring 31, Ahlbeck, Duitsland

Dit appartement ligt in Ahlbeck, op 600 m van de pier van Ahlbeck. Het appartement ligt op 900 m van de lokale geschiedenistentoonstelling over de pier van Ahlbeck.
De accommodatie heeft een eigen badkamer en een keuken met een vaatwasser en een oven. Er zijn ook een tv en een dvd-speler aanwezig.
De dichtstbijzijnde luchthaven is Heringsdorf, op 8 km van de accommodatie. ... 1 Hotelkamers;

Appartementen: Appartement met 2 Slaapkamers, Two-Bedroom Apartment.

Bergstraße Whg Strandmuschel

Bergstraße 2, Ahlbeck, Duitsland

Dit appartement ligt in Ahlbeck, op 500 m van de pier van Ahlbeck. De accommodatie ligt op 300 m van de lokale geschiedenistentoonstelling over de pier van Ahlbeck.
De accommodatie heeft een eigen badkamer en een keuken met een oven, een broodrooster en een koelkast. Er is ook een tv aanwezig.
De luchthaven Heringsdorf ligt op 7 km van de accommodatie. ... 1 Hotelkamers;

Appartementen: Appartement met 1 Slaapkamer, One-Bedroom Apartment.

Wykerstraße Whg Strandläufer

Wykerstraße 5, Ahlbeck, Duitsland

Wykerstraße Whg Strandläufer is een appartement in Ahlbeck, op 900 m van de pier van Ahlbeck. Het appartement ligt op 400 m van het spoorwegmuseum van Ahlbeck.
De keuken is voorzien van een vaatwasser, een oven en een koffiezetapparaat. Er is ook een tv. De eigen badkamer is uitgerust met een bad.
Bij de accommodatie kunt u minigolfen en in de omgeving kunt u uitstekend golfen en paardrijden. U kunt diverse activiteiten ondernemen, zoals fietsen, vissen en kanoën. De dichtstbijzijnde luchthaven is Heringsdorf, op 7 km van de accommodatie. ... 1 Hotelkamers;

Appartementen: Apartment with Terrace, Appartement met Terras.

Ferienhaus Mick

Siedlung am Bahnhof 22, Ahlbeck, Duitsland

Ferienhaus Mick biedt accommodatie in Ahlbeck, op 600 m van de Ahlbeck pier. Het vakantiehuis ligt op 100 m van het spoorwegmuseum van Ahlbeck.
De keuken is voorzien van een vaatwasser en een oven. Er is ook een flatscreen-tv met kabelzenders aanwezig. Tot de overige faciliteiten van Ferienhaus Mick behoort een barbecue.
De dichtstbijzijnde luchthaven is Heringsdorf, op 7 km van Ferienhaus Mick. ... 1 Hotelkamers;

Kamers: Apartment with Balcony, Appartement met Balkon.

Ferienwohnung Schloß Hohenzollern

Ferienwohnung Schloß Hohenzollern

Goethestraße 33, Ahlbeck, Duitsland

Dit appartement ligt in Ahlbeck en beschikt over gratis WiFi. Het appartement biedt gratis privéparkeergelegenheid en ligt op 300 m van de pier van Ahlbeck en op 100 m van het strand.
De kitchenette is uitgerust met een broodrooster, een koelkast, een kookplaat en een koffiezetapparaat. Handdoeken en beddengoed worden verstrekt in deze accommodatie met eigen kookgelegenheid.
In de omgeving kunt u diverse activiteiten ondernemen, zoals paardrijden en snorkelen.
Bij de accommodatie kunt u minigolfen en in de omgeving kunt u uitstekend golfen. De lokale geschiedenistentoonstelling over de Ahlbeck pier ligt op 500 m van Ferienwohnung im Schloß Hohenzollern en het spoorwegmuseum Ahlbeck ligt op 1 km van de accommodatie. ... 1 Hotelkamers;

Appartementen: Apartment with Sea View, Appartement met Uitzicht op Zee.

Viila Phoenix Wohnung 04

Kurstraße 8, Ahlbeck, Duitsland

Viila Phoenix Wohnung 04 biedt accommodatie in Ahlbeck, op 100 m van de pier van Ahlbeck en op 300 m van de lokale geschiedenistentoonstelling over de pier Ahlbeck. Het vakantiehuis ligt op 800 m van het spoorwegmuseum van Ahlbeck.
Er is ook een flatscreen-tv met kabelzenders aanwezig. De eigen badkamer is uitgerust met een bad.
De dichtstbijzijnde luchthaven is Heringsdorf, op 7 km van de accommodatie. ... 1 Hotelkamers;

Appartementen: Appartement met 1 Slaapkamer, One-Bedroom Apartment.

Villa Phoenix Wohnung 10

Kurstraße 8, Ahlbeck, Duitsland

Dit appartement ligt in Ahlbeck in de regio Usedom, op 100 m van de pier van Ahlbeck. De accommodatie ligt op 300 m van de lokale geschiedenistentoonstelling over de pier van Ahlbeck en biedt uitzicht op de zee.
De accommodatie is voorzien van een keuken. Er zijn ook een flatscreen-tv met kabelzenders en een cd-speler aanwezig.
De dichtstbijzijnde luchthaven is Heringsdorf, op 7 km van Villa Phoenix Wohnung 10. ... 1 Hotelkamers;

Appartementen: Apartment with Sea View, Appartement met Uitzicht op Zee.

Haus am Kurpark

Kaiserstr. 50, Ahlbeck, Duitsland

Haus am Kurpark ligt in Ahlbeck, op 100 m van de pier van Ahlbeck. De lokale geschiedenistentoonstelling over de Ahlbeck pier ligt op 200 m van de accommodatie.
Alle accommodaties zijn voorzien van een flatscreen-tv met kabelzenders. De keuken is uitgerust met een vaatwasser en een oven. Handdoeken worden verstrekt.
Haus am Kurpark heeft ook een sauna.
Het spoorwegmuseum van Ahlbeck ligt op 600 m van Haus am Kurpark. De dichtstbijzijnde luchthaven is Heringsdorf, op 7 km van Haus am Kurpark. ... 10 Hotelkamers;

Appartementen: Apartment, Apartment with Balcony, Apartment with Terrace, Appartement, Appartement met 1 Slaapkamer, Appartement met 2 Slaapkamers, Appartement met Balkon, Appartement met Terras, Familiesuite, Family Suite, One-Bedroom Apartment, Standaard Appartement, Standaard Suite, Standard Apartment, Standard Suite, Suite, Suite met 2 Slaapkamers, Two-Bedroom Apartment, Two-Bedroom Suite.

Ferienwohnungen am Wilhelmsberg

Wilhelmstraße 10, Ahlbeck, Duitsland

Ferienwohnungen am Wilhelmsberg ligt in Ahlbeck, op 300 m van de pier van Ahlbeck. De lokale geschiedenistentoonstelling over de pier van Ahlbeck ligt op 100 m afstand.
De accommodatie is voorzien van een flatscreen-tv met kabelzenders. Alle accommodaties hebben een keuken met een magnetron en een koelkast. Handdoeken worden verstrekt.
Het spoorwegmuseum van Ahlbeck ligt op 500 m van Ferienwohnungen am Wilhelmsberg. De dichtstbijzijnde luchthaven is Heringsdorf, op 7 km van Ferienwohnungen am Wilhelmsberg. ... 8 Hotelkamers;

Appartementen: Apartment, Apartment with Balcony, Appartement, Appartement met 1 Slaapkamer, Appartement met Balkon, One-Bedroom Apartment.

Villa Aida

Schulstraße 4, Ahlbeck, Duitsland

Dit appartement ligt in Ahlbeck in de regio Usedom, op 300 m van de pier van Ahlbeck. De accommodatie ligt op 200 m van de lokale geschiedenistentoonstelling over de pier van Ahlbeck.
De kitchenette is uitgerust met een magnetron. Er zijn ook een flatscreen-tv, een dvd-speler en een cd-speler aanwezig.
De luchthaven Heringsdorf ligt op 7 km van de accommodatie. ... 1 Hotelkamers;

Kamers: Apartment with Balcony, Appartement met Balkon.

Ferienwohnung 1 18 Inselstrand

Grenzstraße 2-3, Ahlbeck, Duitsland

Ferienwohnung 1_18 · Inselstrand_ is een appartement in Ahlbeck, op 800 m van de pier van Ahlbeck. De accommodatie ligt op 1 km van de lokale geschiedenistentoonstelling over de pier van Ahlbeck.
De accommodatie is voorzien van een keuken. U vindt er ook een flatscreen-tv met kabelzenders en een cd-speler.
De dichtstbijzijnde luchthaven is Heringsdorf, op 8 km van Ferienwohnung 1_18 · Inselstrand_. ... 1 Hotelkamers;

Appartementen: Apartment with Balcony, Appartement met Balkon.