Hoofdmenu

Ahlbeck Hotels 172

Geen aankomst of vertrekdatum ingevoerd.

Vergelijk alle 172 hotels in Ahlbeck en boek online.

Sorteer op:
Naam Prijs
Bekijk op de kaart

Zoek beschikbare hotels in Ahlbeck

(Groep?)

Seebaer-App-04 Appartement

Seestraße 20b, Ahlbeck, Duitsland

Seebaer-App-04 biedt accommodatie in Ahlbeck, op 100 m van de pier van Ahlbeck en op 400 m van de lokale geschiedenistentoonstelling over de pier van Ahlbeck. Het appartement ligt op 800 m van het spoorwegmuseum van Ahlbeck.
De keuken is voorzien van een vaatwasser en een oven. Er is ook een tv. ... 1 Hotelkamers; Appartement;

Appartementen: Apartment, Appartement.

Wilhelmstr-10-Whg-22 Appartement

Wilhelmstraße 10, Ahlbeck, Duitsland

Wilhelmstrasse-10-Whg-22 is een vakantiehuis met een balkon in Ahlbeck. De accommodatie ligt op 300 m van de pier van Ahlbeck.
De kitchenette is uitgerust met een oven. Er is ook een tv aanwezig.
De lokale geschiedenistentoonstelling over de Ahlbeck pier ligt op 100 m van Wilhelmstrasse-10-Whg-22 en het spoorwegmuseum Ahlbeck ligt op 500 m van de accommodatie. ... 1 Hotelkamers; Appartement;

Appartementen: Apartment, Appartement.

MEERBLICK Schloss Hohenzollern 70 Pension

Goethestrasse 33, Ahlbeck, Duitsland

Set in Ahlbeck in the Usedom Region, this apartment is 300 metres from Ahlbeck pier. The property boasts views of the sea and is 500 metres from Local-history exhibition about Ahlbeck pier.
The unit is equipped with a kitchenette. A flat-screen TV is offered.
The nearest airport is Heringsdorf Airport, 7 km from the property. ... 1 Hotelkamers; Pension;

Wilhelmstr-11-Whg-OG1 Appartement

Wilhelmstraße 10, Ahlbeck, Duitsland

Wilhelmstr-11-Whg-OG1 biedt accommodatie in Ahlbeck, op 300 m van de pier Ahlbeck. De accommodatie ligt op 100 m van de lokale geschiedenistentoonstelling over de pier van Ahlbeck.
De keuken is voorzien van een vaatwasser en een oven. Er is ook een tv aanwezig. ... 1 Hotelkamers; Appartement;

Appartementen: Apartment, Appartement.

Villa-Margarete-Ahlbeck-App-01 Appartement

Lindenstrasse 104, Ahlbeck, Duitsland

Villa-Margarete-Ahlbeck-App-01 is een vakantiehuis in Ahlbeck, op 200 m van de pier van Ahlbeck. De accommodatie ligt op 300 m van de lokale geschiedenistentoonstelling over de pier van Ahlbeck.
De keuken is voorzien van een vaatwasser, een oven en een koffiezetapparaat. Er is ook een tv aanwezig.
De luchthaven Heringsdorf ligt op 7 km van de accommodatie. ... 1 Hotelkamers; Appartement;

Appartementen: Apartment, Appartement.

Villa-Margarete-Ahlbeck-App-02 Appartement

Lindenstrasse 104, Ahlbeck, Duitsland

Villa-Margarete-Ahlbeck-App-02 biedt accommodatie in Ahlbeck, op 200 m van de pier van Ahlbeck. Het appartement ligt op 300 m van de lokale geschiedenistentoonstelling over de pier van Ahlbeck.
De accommodatie heeft een keuken met een vaatwasser en een oven. Er is ook een tv.
De luchthaven Heringsdorf ligt op 7 km van de accommodatie. ... 1 Hotelkamers; Appartement;

Appartementen: Apartment, Appartement.

Villa-Margarete-Ahlbeck-App-03 Appartement

Lindenstrasse 104, Ahlbeck, Duitsland

Villa-Margarete-Ahlbeck-App-03 is een vakantiehuis in Ahlbeck, op 200 m van de pier van Ahlbeck. De accommodatie ligt op 300 m van de lokale geschiedenistentoonstelling over de pier van Ahlbeck.
De keuken is voorzien van een vaatwasser, een oven, een magnetron en een koffiezetapparaat. Er is ook een tv aanwezig.
De dichtstbijzijnde luchthaven is Heringsdorf, op 7 km van Villa-Margarete-Ahlbeck-App-03. ... 1 Hotelkamers; Appartement;

Appartementen: Apartment, Appartement.

Villa Vineta Whg. 207

Villa Vineta Whg. 207 Appartement

Vinetastr. 3, Ahlbeck, Duitsland

Villa Vineta Whg. 207 is een accommodatie met een terras in Ahlbeck, op 400 m van de pier van Ahlbeck. Dit appartement ligt op 2 minuten lopen van de lokale geschiedenistentoonstelling over de pier van Ahlbeck.
Het appartement beschikt over 1 slaapkamer, een keuken met een vaatwasser en een magnetron, en een badkamer met een bad en een douche. Er is privéparkeergelegenheid bij het appartement.
In de omgeving kunt u uitstekend fietsen.
Het spoorwegmuseum van Ahlbeck ligt op 8 minuten lopen van Villa Vineta Whg. 207. ... 1 Hotelkamers; Appartement;

Appartementen: Appartement met 1 Slaapkamer, One-Bedroom Apartment.

Ferienwohnung Ahlbeck USE 1132 Appartement

Friedenstr. 1, Ahlbeck, Duitsland

Ferienwohnung Ahlbeck USE 1132 is een appartement in Ahlbeck in de regio Usedom, op 700 m van de pier van Ahlbeck. De accommodatie ligt op 1 km van de lokale geschiedenistentoonstelling over de pier van Ahlbeck.
De kitchenette is voorzien van een koelkast. Er is ook een flatscreen-tv met kabelzenders aanwezig.
In de omgeving kunt u uitstekend skiën en wandelen. De luchthaven Heringsdorf ligt op 8 km van de accommodatie. ... 1 Hotelkamers; Appartement;

Appartementen: Appartement met 1 Slaapkamer, One-Bedroom Apartment.

Ferienwohnungen Ahlbeck USE 2270 Appartement

Kaiserstraße 5, Ahlbeck, Duitsland

Ferienwohnungen Ahlbeck USE 2270 biedt accommodatie in Ahlbeck. De pier van Ahlbeck ligt op 100 m van de accommodatie.
Alle accommodaties zijn voorzien van een kabel-tv. Een aantal accommodaties heeft een keuken met een oven. Handdoeken worden verstrekt.
Ferienwohnungen Ahlbeck USE 2270 heeft ook een barbecue.
De lokale geschiedenistentoonstelling over de Ahlbeck pier ligt op 200 m van Ferienwohnungen Ahlbeck USE 2270. De dichtstbijzijnde luchthaven is Heringsdorf, op 7 km van de accommodatie. ... 3 Hotelkamers; Appartement;

Appartementen: Apartment, Appartement, Appartement met 1 Slaapkamer, One-Bedroom Apartment, Standaard Appartement, Standard Apartment.

Ferienwohnungen Ahlbeck USE 2510 Pension

Dünenstr. 9, Ahlbeck, Duitsland

Ferienwohnungen Ahlbeck USE 2510 biedt accommodatie in Ahlbeck. De pier van Ahlbeck ligt op 1 km van de accommodatie.
De accommodaties zijn voorzien van een flatscreen-tv met kabelzenders. Sommige accommodaties hebben een terras en/of een balkon. Alle accommodaties hebben een keuken met een vaatwasser en een oven. Handdoeken worden verstrekt.
De lokale geschiedenistentoonstelling over de Ahlbeck pier ligt op 700 m van Ferienwohnungen Ahlbeck USE 2510. De dichtstbijzijnde luchthaven is Heringsdorf, op 7 km van de accommodatie. ... 2 Hotelkamers; Pension;

Kamers: Apartment with Balcony, Apartment with Terrace, Appartement met Balkon, Appartement met Terras.

Ferienwohnung Ahlbeck USE 1131 Pension

Friedenstr. 1, Ahlbeck, Duitsland

Ferienwohnung Ahlbeck USE 1131 is een appartement in Ahlbeck in de regio Usedom, op 800 m van de pier van Ahlbeck. Het vakantiehuis ligt op 1 km van de lokale geschiedenistentoonstelling over de pier van Ahlbeck.
De kitchenette is uitgerust met een koelkast. Er is ook een flatscreen-tv met kabelzenders aanwezig.
U kunt diverse activiteiten ondernemen, zoals fietsen en wandelen. De dichtstbijzijnde luchthaven is Heringsdorf, op 8 km van Ferienwohnung Ahlbeck USE 1131. ... 1 Hotelkamers; Pension;

Kamers: Appartement met 1 Slaapkamer, One-Bedroom Apartment.

Haus am Kurpark Appartement

Kaiserstr. 50, Ahlbeck, Duitsland

Haus am Kurpark ligt in Ahlbeck, op 100 m van de pier van Ahlbeck. De lokale geschiedenistentoonstelling over de Ahlbeck pier ligt op 200 m van de accommodatie.
Alle accommodaties zijn voorzien van een flatscreen-tv met kabelzenders. De keuken is uitgerust met een vaatwasser en een oven. Handdoeken worden verstrekt.
Haus am Kurpark heeft ook een sauna.
Het spoorwegmuseum van Ahlbeck ligt op 600 m van Haus am Kurpark. De dichtstbijzijnde luchthaven is Heringsdorf, op 7 km van Haus am Kurpark. ... 6 Hotelkamers; Appartement;

Appartementen: Apartment, Apartment with Balcony, Apartment with Terrace, Appartement, Appartement met 1 Slaapkamer, Appartement met 2 Slaapkamers, Appartement met Balkon, Appartement met Terras, Familiesuite, Family Suite, One-Bedroom Apartment, Quadruple Room, Standaard Appartement, Standaard Suite, Standard Apartment, Standard Suite, Suite, Suite met 2 Slaapkamers, Two-Bedroom Apartment, Two-Bedroom Suite, Vierpersoonskamer.

uns luett Huus Appartement

Bismarckstraße 07, Ahlbeck, Duitsland

Het uns luett Huus biedt 3 vakantie-appartementen op slechts 2 minuten lopen van het fijne zandstrand van de badplaats Ahlbeck. De lokale geschiedenistentoonstelling over de Ahlbeck pier ligt op 400 m van de accommodatie.
Elk appartement beschikt over WiFi en een aparte ingang vanaf de binnenplaats. Er is ook een gemeenschappelijk terras met een tafel en stoelen en een overdekte rookruimte. De accommodatie wordt omgeven door een muur en hek.
In de buurt vindt u fietsverhuur, cafés, restaurants en winkels.
Parkeerplaatsen zijn beschikbaar in de buurt in de Lindenstraße op een terrein dat 's nachts gesloten is. ... 3 Hotelkamers; Appartement;

Appartementen: Apartment, Apartment with Terrace, Appartement, Appartement met 1 Slaapkamer, Appartement met Terras, One-Bedroom Apartment.

Feriendomizil _Hus Guenter_ Appartement

Johann-Koch-Str. 04, Ahlbeck, Duitsland

Feriendomizil · Hus Guenter_ biedt een barbecue en ligt in Ahlbeck, op 500 m van de pier van Ahlbeck. De lokale geschiedenistentoonstelling over de Ahlbeck pier ligt op 700 m van de accommodatie.
De accommodatie is voorzien van een flatscreen-tv en een dvd-speler. Er is ook een keuken met een oven. Handdoeken worden verstrekt.
Het spoorwegmuseum van Ahlbeck ligt op 1,1 km van Feriendomizil · Hus Guenter_. De dichtstbijzijnde luchthaven is Heringsdorf, op 8 km van Feriendomizil · Hus Guenter_. ... 4 Hotelkamers; Appartement;

Appartementen: Apartment with Balcony, Apartment with Terrace, Appartement met 1 Slaapkamer, Appartement met 2 Slaapkamers, Appartement met Balkon, Appartement met Terras, One-Bedroom Apartment, Two-Bedroom Apartment.

Haus Sonnenschein App Düne Appartement

Dreherstraße 16, Ahlbeck, Duitsland

Haus Sonnenschein App Düne biedt accommodatie in Ahlbeck, op 400 m van de pier van Ahlbeck. Het appartement ligt op 700 m van de lokale geschiedenistentoonstelling over de pier van Ahlbeck.
De accommodatie heeft een zithoek en een keuken met een broodrooster en een koelkast. Er is ook een tv aanwezig. De eigen badkamer is uitgerust met een douche.
De luchthaven Heringsdorf ligt op 7 km van de accommodatie. ... 1 Hotelkamers; Appartement;

Appartementen: Apartment with Terrace, Appartement met Terras.

Haus Ferienidyll App 1 Appartement

Goethestraße 6A, Ahlbeck, Duitsland

Haus Ferienidyll App 1 biedt accommodatie in Ahlbeck, op 400 m van de pier van Ahlbeck. U kunt gebruikmaken van een patio.
De accommodatie is voorzien van een keuken. Er zijn ook een tv en een cd-speler aanwezig. De eigen badkamer is uitgerust met een douche.
De lokale geschiedenistentoonstelling over de Ahlbeck pier ligt op 600 m van Haus Ferienidyll App 1 en het spoorwegmuseum Ahlbeck ligt op 1,1 km van de accommodatie. De luchthaven Heringsdorf ligt op 8 km afstand. ... 1 Hotelkamers; Appartement;

Appartementen: Apartment with Terrace, Appartement met Terras.

Haus Sonnenschein Whg Sonnenschein Appartement

Dreherstraße 16, Ahlbeck, Duitsland

Haus Sonnenschein Whg Sonnenschein biedt accommodatie in Ahlbeck, op 400 m van de pier van Ahlbeck en op 700 m van de lokale geschiedenistentoonstelling over de pier Ahlbeck. De accommodatie ligt op 1 km van het spoorwegmuseum van Ahlbeck.
De keuken is voorzien van een vaatwasser en een oven. Er is ook een tv aanwezig. De eigen badkamer is uitgerust met een douche.
De dichtstbijzijnde luchthaven is Heringsdorf, op 7 km van Haus Sonnenschein Whg Sonnenschein. ... 1 Hotelkamers; Appartement;

Appartementen: Apartment with Terrace, Appartement met Terras.

Germania-App-15 Appartement

Dünenstraße 22, Ahlbeck, Duitsland

Germania-App-15 biedt accommodatie in Ahlbeck, op 300 m van de pier van Ahlbeck. Het appartement ligt op 100 m van de lokale geschiedenistentoonstelling over de pier van Ahlbeck.
De accommodatie is voorzien van een kitchenette. Er is ook een tv aanwezig. ... 1 Hotelkamers; Appartement;

Appartementen: Apartment, Appartement.

strandnahe Ferienwohnungen Appartement

Neue Dünenstr. 01, Ahlbeck, Duitsland

strandnahe Ferienwohnungen biedt een barbecue en ligt in Ahlbeck, op 400 m van de pier van Ahlbeck. De lokale geschiedenistentoonstelling over de Ahlbeck pier ligt op 200 m van de accommodatie.
Alle accommodaties zijn voorzien van een flatscreen-tv met kabelzenders. De keuken is uitgerust met een vaatwasser.
Het spoorwegmuseum van Ahlbeck ligt op 600 m van strandnahe Ferienwohnungen. De luchthaven Heringsdorf ligt op 7 km afstand. ... 2 Hotelkamers; Appartement;

Appartementen: Apartment with Terrace, Appartement met 1 Slaapkamer, Appartement met Terras, One-Bedroom Apartment.

Haus Haithabu Wohnung Vimmerby Appartement

Friedrichstraße 7, Ahlbeck, Duitsland

Haus Haithabu Wohnung Vimmerby biedt accommodatie in Ahlbeck, op 200 m van de pier van Ahlbeck. Het appartement ligt op 400 m van de lokale geschiedenistentoonstelling over de pier van Ahlbeck.
De accommodatie heeft een eigen badkamer en een keuken met een vaatwasser, een oven en een magnetron. Er is ook een tv.
De dichtstbijzijnde luchthaven is Heringsdorf, op 7 km van Haus Haithabu Wohnung Vimmerby. ... 1 Hotelkamers; Appartement;

Appartementen: Appartement met 1 Slaapkamer, One-Bedroom Apartment.

Wykerstraße Whg Strandläufer

Vanaf € 86,00

Wykerstraße Whg Strandläufer Appartement

Wykerstraße 5, Ahlbeck, Duitsland

Wykerstraße Whg Strandläufer is an apartment located in Ahlbeck, 900 metres from Ahlbeck pier. The apartment is 400 metres from Ahlbeck Railway Museum.
The kitchen comes with a dishwasher and an oven, as well as a coffee machine. A TV is provided. There is a private bathroom with a bath.
You can play mini-golf at the property, and the area is popular for golfing and horse riding. You can engage in various activities, such as cycling, fishing and canoeing. The nearest airport is Heringsdorf Airport, 7 km from the property. ... 1 Hotelkamers; Appartement;

Appartementen: Apartment with Terrace, Appartement met Terras.

Haus Sonnenland Whg Sonnenland Appartement

Friedrich-Ebert-Ring 31, Ahlbeck, Duitsland

Set in Ahlbeck, this apartment is 600 metres from Ahlbeck pier. The apartment is 900 metres from Local-history exhibition about Ahlbeck pier.
A dishwasher and an oven can be found in the kitchen and there is a private bathroom. A TV and DVD player is available.
The nearest airport is Heringsdorf Airport, 8 km from the property. ... 1 Hotelkamers; Appartement;

Appartementen: Appartement met 2 Slaapkamers, Two-Bedroom Apartment.

Ferienhaus Mick Pension

Siedlung am Bahnhof 22, Ahlbeck, Duitsland

Ferienhaus Mick biedt accommodatie in Ahlbeck, op 600 m van de Ahlbeck pier. Het vakantiehuis ligt op 100 m van het spoorwegmuseum van Ahlbeck.
De keuken is voorzien van een vaatwasser en een oven. Er is ook een flatscreen-tv met kabelzenders aanwezig. Tot de overige faciliteiten van Ferienhaus Mick behoort een barbecue.
De dichtstbijzijnde luchthaven is Heringsdorf, op 7 km van Ferienhaus Mick. ... 1 Hotelkamers; Pension;

Kamers: Apartment with Balcony, Appartement met Balkon.

Villa Medici App_ 02 Appartement

Kurstr. 01, Ahlbeck, Duitsland

Villa Medici App_ 02 is een appartement in Ahlbeck in de regio Usedom, op 100 m van de pier van Ahlbeck. U kunt gebruikmaken van een balkon.
De keuken is voorzien van een oven en een koelkast. Er zijn ook een kabel-tv en een cd-speler aanwezig.
De lokale geschiedenistentoonstelling over de Ahlbeck pier ligt op 300 m van Villa Medici App_ 02 en het spoorwegmuseum Ahlbeck ligt op 800 m van de accommodatie. De dichtstbijzijnde luchthaven is Heringsdorf, op 7 km van de accommodatie. ... 1 Hotelkamers; Appartement;

Appartementen: Apartment with Balcony, Appartement met Balkon.